Kleurrijk Fryslân wil een positieve bijdrage leveren aan de multiculturele samenleving vanuit de invalshoek levensbeschouwing met respect voor de identiteit van de ander en op basis van volstrekte gelijkwaardigheid. Daarbij is de dialoog een kernactiviteit.

Vanzelfsprekend. Toch?

Niet helemaal. Wij zetten ons dagelijks in voor een fijne samenleving. Net als vele andere stichtingen en verenigingen. Dat gaat niet vanzelf en daarom is jullie hulp nodig.

Tot en met 23 juni 2019 vindt de Oranje Fonds Collecte plaats. Dit is dé collecte voor een sociaal verbonden Nederland. Het unieke van deze collecte is dat we 50% van onze opbrengst mogen investeren in eigen doelstellingen. Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale initiatieven in onze provincie. Zo wordt alles 100% lokaal besteed.

Steun jij ons ook, zodat we nog meer activiteiten kunnen organiseren, die gericht zijn op een leefbare en menswaardige wereld waarin er meer onderling begrip en solidariteit is en een plek is voor iedereen?

Doneren kan via onze speciale actiepagina: https://friesland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/stichting-platform-levensbeschouwing-in-kleurrijk-fryslan?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=oranje-fonds-collecte-online

Of door een tikkie te sturen naar: https://tikkie.me/pay/OranjeFonds/83hB5JaPze9CEgsa9D9zrn

Alvast onwijs bedankt!”

Met vriendelijke groet,

Sandra Roza

Voorzitter Kleurrijk Fryslân

Poster Oranje Fonds Collectep